VIEIRA CAFE - https://vieiracafe.pl/ jest palarnią, która od kilku lat obdarowuje uczestników naszych wydarzeń sportowych wyśmienitą kawą. Proces wypalania kawy prowadzony jest na miejscu w palarni kawy co jest gwarancją, że dostarczona kawa będzie zawsze najwyższej jakości.
VIEIRA CAFE to także Manufaktura Brazylijskiej Czekolady.
Ziarno kakaowca sprowadzane są z Brazylii z plantacji “Fazenda Bonança”, która znajduje się w Itacare w stanie Bahia. Świeże ziarno zostaje wypalone, zapakowane i wysłane w prosto do Vieira Cafe, tak aby mogli dla Państwa przygotować najwyższej jakości czekolady.
Branco 33% – biała czekolada na bazie mleka w proszku i tłuszczu kakao
Intenso 67% – intensywny smak ziarna kakaowca Bonanca. Idealna do kawy dla osób lubiących wytrawne desery. Wyczuwalny smak kwiatowo owocowy.
Ao Leite 55% – czekolada mleczna, której lekko owocowy smak ziarna Bonanca nadaje nietypowego aczkolwiek słodkiego smaku.
67% Hibiscus com framboesa– intensywnie czekoladowy smak przełamany słodko kwaśną maliną wraz z hibiskusem
33% Maracuja– połączenie czekolady białej z intensywnym smakiem marakui.
Chocolate Maker w Vieira Cafe jest Camile Marianna Nunes, która przeniosła swoje doświadczenie w wyrobie czekolad z Brazylii. Jej miłość do czekolady można wyczuć w każdej tabliczce, która jest ręcznie robiona jak i pakowana.
Zasmakuj tego nietypowego deseru lub sprezentuj go swoim najbliższym.
Vieira Cafe jako nasz wieloletni partner i tym razem nagrodzi swoimi wyrobami wybranych uczestników Pucharu Polski Masters i Amator w Warszawie w dniach 18-19.03.2023.
VIEIRA CAFE - Zakochaj się w Brazylii - Zakochaj się w kawie .... i czekoladzie.